Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αφαίρεση glitter

Πώς αφαιρούμε βερνίκι με glitter απο τα νύχια μας
Όταν έχουμε βάψει τα νύχια μας με βερνίκι που περιέχει glitter,γνωρίζουμε ότι όταν θέλουμε να το αφαιρέσουμε δυσκολευόμαστε πολύ,με αποτέλεσμα απο το έντονο τρίψιμο να ταλαιπωρούμε πολύ τα νύχια μας.

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος και προπάντων μη επώδυνος τρόπος ειναι ο παρακάτω:
  • θα χρειαστούμε κάποια υλικά και εργαλεία για την αφαίρεση του βερνικιού τα παρακάτω: ασετόν,βαμβάκι,ψαλιδι, αλουμινόχαρτο.
  • Με το ψαλιδάκι κόβουμε κομμάτια το βαμβάκι ώστε να καλύψουμε την επιφάνεια των νυχιών μας .
  • Στην συνέχεια κόβουμε κομμάτια το αλουμινόχαρτο ώστε να μπορούμε να τυλίξουμε τα δάκτυλα μας.
  • Κατόπιν βρέχουμε το βαμβάκι με ασετόν και το τοποθετούμε πάνω στα νύχι μας .
  • Μετά παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε πάνω απο το βαμβάκι και  τυλιγουμε με αυτό το δάκτυλο μας ετσι ώστε να παραμείνει στην θέση του .
  • Τέλος μετά απο 2 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το βαμβάκι και βλέπουμε οτι το βερνίκι έχει φύγει

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Data Type

Χθες είχα επισκεφθεί την έκθεση ομοσφιάς Περιστεριού.Εκεί ήταν και ο εκπαιδευτικός όμιλος data type που προετοίμαζαν το μοντέλο για την παρουσίαση.Απο ότι βλέπετε το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Marble

Καλησπέρα Κορίτσια! Καλό μήνα!!! Μπήκε η άνοιξη για τα καλά και οδεύουμε ολοταχώς προς το καλοκαιράκι που φέτος αναμένεται πολύ πολύ hot. Φέτος, μετά από τον πολύ κρύο χειμώνα, απολαμβάνω ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες που ξεκίνησαν . Φέτος την άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι θα κυριαρχίσουν τα έντονα χρώματα.Κοραλί και ροδακινί, φούξια και παστέλ ροζ, έντονο πράσινο και απαλό βεραμάν,λαχανί  έχουν ήδη κάνει την είσοδό τους και μας φτιάχνουν τη διάθεση.Ετσι προσπαθησα χθές να βάψω κάποια tips με την τεχνική marbel σε καλοκαιρινά χρώματα.